Money Mindset: Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg

Money Mindset

‘Geld maakt niet gelukkig’ – ‘geld is vies’ – ‘wees niet zo met geld bezig’ – ‘als je maar genoeg heb voor de rekeningen’ ‘geld zorgt voor ruzie’.

Allemaal teksten die je vast een keer hebt gehoord . Veel mensen zien geld toch nog als de slechterik. Iets wat relaties kapot maakt. Wat hebzucht creëert. Jaloezie… noem maar op!

Waar komt die weerstand voor geld vandaan? 

Geld heeft al jaren bij mensen een negatieve lading. Praten over salaris is bijvoorbeeld in Nederland echt not-done. We negeren het liever. Maar negeren zorgt ook voor problemen! Rekeningen negeren, niet je banksaldo nakijken, niet verdelen wat er is…. het kan allemaal zo snel uit de hand lopen!

Zeker als je net in een nieuwe situatie zit en de pijn van het alleen zijn nog zo vers is.

💥 Laten we samen werken aan een goede Money Mindset! 💥

Ben jij benieuwd hoe jij jouw Money Mindset kan verbeteren? Dan is mijn coachingstraject wellicht iets voor jou? Vraag nu hier vrijblijvend een gesprek aan. 

money mindset

Over Melina On Fire

Van een alleenstaande moeder met een schuld van meer dan  €100.000,- naar een ervaringsdeskundige met brede financiële kennis. Ik heb mijn passie gevonden in mijn eigen ervaringen en deze omgezet in een bedrijf waarmee ik vrouwen begeleid naar financiële onafhankelijkheid en een betere money mindset.

website / blog ...