Affirmaties om geld aan te trekken

Affirmaties om geld aan te trekken

De kracht van positieve affirmaties:

Geld, een woord dat voor veel mensen allerlei emoties oproept. Door Nederlandse uitspraken en zelfs films kan het woord ‘geld’ vaak een negatief gevoel te weeg brengen.

Hebzucht, macht, ruzie, egoïsme zijn woorden die geassocieerd worden met geld. Mensen twijfelen aan de oprechtheid als er geld bij betrokken.

Als je een naar gevoel hebt bij geld, kan dit het vragen om geld voor jouw diensten als zelfstandig ondernemer moeilijk maken.

 

PLAN EEN GRATIS STRATEGIESESSIE IN

Niet langer buikpijn hebben door geen financiëel overzicht?

Tijd om jouw financieel inzicht naar een hoger niveau te tillen!

In slechts 30 minuten via Teams storten we ons op de cruciale stappen die jij moet zetten om te floreren.
Daarnaast onderzoeken we in dit gesprek of ik je mogelijk verder kan helpen en zo ja op welke manier dit passend is.

Melina on fire geldcoach

Your life

Misschien voel je je fijner en veiliger bij een barterdeal of een uitruil. On the other side, met een barterdeal kun je niet je rekeningen betalen. Daarom is het belangrijk om geld op een positieve manier te gaan zien. Je hebt geld nodig als je een gelukkig leven wilt leiden.

In deze blog deel ik een aantal affirmaties (en quotes) om geld, geluk en motivatie aan te trekken. Affirmaties zijn vergelijkbaar met inspirerende quotes en in dit geval inspirerende quotes over geld. Het gaat erom dat ze je een fijn gevoel geven, ze motiveren je leven te willen veranderen op een positieve manier. De kunst zit hem in dit langer doen. Stel doelen voor jezelf, blijf volhouden. Ook als je denkt dit slaat nergens op en de twijfel of het überhaupt werkt slaat toe, vind de motivatie om het te blijven doen. Er komt een dag dat je denkt, hee er gebeurt iets positief. Niemand anders kan je mindset op deze manier veranderen, your life. Feel the fear and do it anyway.

Positieve affirmaties en inspirerende quotes:

Positieve geld affirmaties / inspirerende quotes kunnen je helpen om je geld mindset te transformeren en geld weer positief te ervaren. Affirmaties zijn krachtige zinnen die je regelmatig herhaalt om je denkwijze te veranderen en een positieve invloed te hebben op je gedrag.

Door het gebruik van affirmaties kun je jouw negatieve associaties met geld vervangen door positieve en fijne gedachten en kun jij door middel van deze affirmaties geld aan trekken. Inspirerende quotes lees je vaak maar één keer, de kracht van affirmeren zit hem in het herhalen!

Mensen twijfelen vaak aan zichzelf, maar door deze wijsheden te herhalen voelen ze steeds vertrouwder en gaan ze dienen als motivatie in plaats van als iets negatiefs. Blijf het doen, ook als het gek voelt. Het heet mijn leven op een positieve manier veranderd.

Zowel quotes als affirmaties dienen als motivatie voor meer geluk in je leven! Voor blijdschap en voldoening.

Voorbeelden van geld affirmaties:

‘Ik ben het waard om meer geld te verdienen.’

‘Ik trek overvloed en financiële welvaart aan in mijn leven.’

‘Geld is mijn bondgenoot en helpt me mijn doelen te bereiken.’

‘Ik ben een magneet voor succes en rijkdom.’

‘Ik ben dankbaar voor het geld dat ik heb en het stelt me in staat om mijn leven te verbeteren.’

‘Mijn inkomsten groeien constant en overvloed stroomt naar mij toe.’

Dit zijn dus echt mooie spreuken voor wat extra motivatie. De kracht is dus vooral dat het gaat over jou en dat je de woorden herhaalt. Gebruik ze als motivatie en laat ze je inspireren.

Inspirerende quotes

Inspirerende quotes:

Naast mooie affirmaties heb ik ook een paar favorieten inspirerende quotes die ik graag met je wil delen.

“Verbeelding is belangrijker dan kennis. Kennis is beperkt, terwijl verbeelding de hele wereld omvat.” – (quote van Albert Einstein)

“Het is veel beter om moedige dingen te durven, glorieuze overwinningen te behalen, zelfs als ze getekend zijn door mislukking, dan te behoren tot die timide geesten die noch veel genieten noch veel lijden omdat ze leven in de grijze schemering die noch overwinning noch nederlaag kent.” – (quote van Theodore Roosevelt)

“Geld is slechts een middel; het echte doel is om te leven met passie en betekenis.” – (quote van Frank Ocean)

“Het leven is een geweldig avontuur of helemaal niets.” – (quote van Helen Keller)

“Het beste wat je voor de armen kunt doen, is niet een van hen worden.” – (quote van Abraham Lincoln)

“Het doel van marketing is om mensen te inspireren en te beïnvloeden, niet om ze te misleiden.” – (quote van Seth Godin)

Setting a goal is the first step in turning the invisible into the visible - Albert Einstein

Wat heb je aan die affirmaties of inspirerende quotes?

Op een mindere dag helpt hem mij dit soort quotes te lezen. Om mij te inspireren, maar ook als motivatie om uit mijn bubbel van moeilijkheden te komen en moed te vinden om uitdagingen weer aan te gaan. Ik vind het inspirerend dat deze gezegden en spreuken al jaren oud zijn en al jaren mensen moed geven.

Dat het zoeken naar zingeving, de schaduw kant van het leven, het in your comfort zone blijven hangen iets is van aller tijden en hier meer mensen mee struggelden. Sowieso vind ik Albert Einstein een enorme inspiratie!

Verander je mindset, droom groot!

Het belang van zelfwaardering begrijpen:

Als je geld wilt aantrekken, begint dit allemaal bij het hebben van een positieve geld mindset. Een positieve geld mindset begint met zelfwaardering. Jezelf zien als waardevol en het waard vinden om geld te ontvangen is essentieel om financieel succes te bereiken. Als je jezelf onbewust afwijst, zal het moeilijk zijn om geld in je leven te manifesteren. En dit is waar inspirerende quotes helpen, precies op het juiste moment de juiste woorden zijn om je te motiveren.

Hoe pas je dit allemaal toe in de praktijk?

Herhaal deze inspirerende quotes dagelijks, bijvoorbeeld ’s ochtends bij het opstaan en ’s avonds voor het slapengaan.

Schrijf je favoriete geld quotes op een post-it en plak het op een plek waar je het regelmatig ziet, zoals op de spiegel of je computerscherm.

Oefen zelfcompassie en geduld tijdens dit proces. Verandering van mindset kost tijd, maar door consequent positieve affirmaties te herhalen, zul je merken dat je gedachten over geld veranderen. Als je een plantje water geeft, groeit hij!

Affirmeren is van aller tijden!

Affirmeren, ofwel het bewust herhalen van positieve gedachten en overtuigingen, is van aller tijden en door de jaren heen in verschillende culturen en samenlevingen beoefend. Het concept van affirmaties kan worden teruggevoerd naar oude spirituele en filosofische tradities, waarbij mensen geloofden in de kracht van quotes en spreuken om hun realiteit te beïnvloeden.

In oude beschavingen zoals de oude Egyptenaren en Grieken werden mantra’s en positieve uitspraken gebruikt om genezing, groei en welzijn te bevorderen. Het idee dat onze gedachten en woorden onze werkelijkheid vormgeven, heeft door de eeuwen heen standgehouden en heeft zijn weg gevonden naar moderne zelfhulp- en psychologische benaderingen. Wijze quotes en spreuken gebruiken als motivatie, het klinkt super simpel, het volhouden zorgt pas echt voor life changing effecten!

In de hedendaagse wereld blijft het gebruik van affirmaties populair, omdat mensen proberen hun zelfvertrouwen te vergroten, negatieve denkpatronen te doorbreken en doelen te bereiken. Door dagelijks positieve affirmaties te herhalen, kunnen we ons onderbewustzijn programmeren om te geloven in ons vermogen om te slagen en te gedijen. Motivatie uit spreuken, hoe tof is dat!

Het tijdloze karakter van affirmaties benadrukt het belang van een positieve mindset en het geloof in onze eigen kracht om de koers van ons leven te sturen. Ongeacht de tijdperk of cultuur waarin we leven, kunnen affirmaties een waardevol hulpmiddel zijn om ons te helpen onze innerlijke kracht te ontketenen en ons volledige potentieel te bereiken.

Gisteren is geweest, Morgen moet nog komen. Kijk naar vandaag

Jouw geld mindset = jouw vrijheid:

Onthoud dat geld een middel is om vrijheid en mogelijkheden te creëren. Om je droom te creëren.

Met een positieve geld mindset trek je overvloed en financiële welvaart aan in je leven. Wees niet bang om geld te vragen voor jouw waardevolle diensten als ondernemer. Jouw inzet en waarde verdienen een passende beloning, en dat is geld. Voel dat je mag dromen over overvloed. Dat je geluk, liefde en plezier mag ervaren. Ook wanneer je hier geld voor vraagt.

Your life, your mission!

Bedenk dat je deze missie hebt gekregen om andere te helpen, maar je ook een fijn eigen leven mag hebben. Soms vergeten wij dat weleens, maar bedenk dan dat het allemaal gaat om balans.

Wijze woorden, balans en vertrouwen. Je bent hier niet zomaar, niemand is hier zomaar! Stel wat minder hoge eisen aan jezelf. Je dromen mogen er zijn. Jij mag er zijn.

Heb jij een favoriete affirmatie of quotes om geld aan te trekken, mooie woorden waar je motivatie uithaalt? Laat het weten via Instagram.

 

 

Nog meer wijsheden van Melina lezen? Misschien vind je deze artikelen interessant?

 

 

 

 

De uitdagingen van het ondernemerschap
starten als freelancer

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?

Melina - Money Mindset Coach

Over Melina

Financieel Business Coach | Money Mindset Coach

🔥 Van 100K schuld naar On FIRE

🔥 Helpt vrouwen om echte Money Queens te worden, zowel zakelijk als privé!

Meer lezen?

Online geld verdienen
website / blog ...