Negatieve gedachten over de toekomst…

Negatieve gedachten

 Negatieve gedachten over de toekomst kunnen ons belemmeren om ons volledige potentieel te bereiken.

Het kan ons ervan weerhouden om te geloven in onze eigen mogelijkheden en ons beperken in ons dagelijks leven. Dit kan vooral het geval zijn wanneer we te maken hebben met persoonlijke uitdagingen, zoals het opvoeden van kinderen als alleenstaande ouder.

In deze blog deel ik graag hoe ik mijn negatieve gedachten over de toekomst heb omgezet in positieve gedachten en hoe ik uiteindelijk mijn leven positief heb veranderd.

Toen ik nog alleenstaand was, had ik allerlei negatieve gedachten over de toekomst. Ik was bang dat ik voor altijd alleen zou blijven en dat ik genoegen moest nemen met de rest van mijn leven rondkomen met minimale middelen. Het gevoel dat ik niks waard was en dat ik niet in staat zou zijn om een stabiel leven op te bouwen, overheerste.

Maar hoe anders is het gelopen! Ik ben erin geslaagd om mijn leven volledig te veranderen. Hoe? Doordat ik heel veel heb gedaan aan zelfliefde en die negatieve gedachten heb geprobeerd om te zetten naar positieve gedachten!

Ik besefte dat mijn eigen mindset mijn grootste obstakel was. Daarom besloot ik om te investeren in mezelf en mijn mentale gezondheid. Ik volgde diverse trainingen/cursussen, zoals familieopstellingen, mindfulness en yoga. Ik leerde om te mediteren en omringde mezelf met mensen die me inspireerden.

Vrouwen die veel geld verdienen en inspirerend zijn én ook single mama’s waren!

Door mezelf te omringen met deze mensen en mezelf te laten inspireren, begon ik in te zien dat ik ook de kracht had om mijn leven te veranderen. Ik begon te geloven in mezelf en mijn eigen mogelijkheden. En dat heeft me enorm geholpen!

💥 Geloven in jezelf is zo belangrijk! 💥

Uiteindelijk heb ik mezelf weten te bevrijden van mijn negatieve gedachten en ben ik erin geslaagd om mijn leven volledig te veranderen. Ik geloof nu dat alles mogelijk is en dat ik in staat ben om te bereiken wat ik wil. Ik ben niet langer bang voor de toekomst en heb vertrouwen in mijn eigen kunnen.

En er is niks mis mee als je daar wat extra hulp voor inschakelt. Leren van mensen die op de plek staan waar jij wilt staan kan heel waardevol zijn. Daarom wil ik je aanraden om jezelf te omringen met mensen die je inspireren en die je kunnen helpen om jouw negatieve gedachten te overwinnen.

Het kan een uitdaging zijn om je negatieve gedachten te overwinnen en je mindset te veranderen. Maar als je het aandurft om in jezelf te geloven en jezelf te omringen met mensen die je inspireren, dan kun je alles bereiken wat je maar wilt!

 

Money Mindset Coach

Over Melina

Money Mindset Coach | Budget Coach

🔥 Van 100K schuld naar On FIRE

🔥 Helpt vrouwen om echte Money Queens te worden, zowel zakelijk als privé!

Meer lezen?

website / blog ...