Wat is Money Mindset voor mij?

“๐˜‹๐˜ข๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ญ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜บ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ต. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜บ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜จ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ต.”

Dit zou mijn reactie zijn geweest 10 jaar geleden bij de woorden โ€˜money mindsetโ€™…

Misschien zijn dit ook wel jouw gedachten… Wat heb je aan een money mindset als er gewoon niet genoeg geld binnenkomt? Als er meer uitgaat dan inkomt? Mijn geld of money mindset gaat die rekeningen niet betalenโ€ฆ

Daarbij klinkt een money mindset ook nog eens zweverig. Iets waar ik 10 jaar geleden al helemaal niks mee had. Cijfers. Harde feiten. Geen gezweef.ย 

10 jaar laterโ€ฆ

Nog steeds vind ik het woord enorm Amerikaans en gebruik ik het liever niet, maar het werken aan mijn money mindset heeft mij wel enorm geholpen.

Wat is een goede money mindset dan en wat kan het voor jou doen?

Hoe heeft een betere Money Mindset mij geholpen?

Na heel veel gelezen te hebben in zelfhulpboeken en meerdere trainingen te hebben gevolgd over mindset, ben ik er zeker van dat je gedachten heel bepalend zijn voor je gedrag en daarmee ook naar hoe de wereld jou ziet!

Bij negatieve gedachten als; dat gaat mij niet lukken, ik ben het niet waard, ik kan dat niet, is het gevolg van die gedachten dat je geen stappen zet, want waarom zou je ergens aan beginnen als je gedachten zijn dat het toch niet lukt?
Waarom zou je loonsverhoging vragen als je denkt dat je het niet waard bent en je het toch niet voor elkaar krijgt?

Maar bij positieve gedachten als: het lukt mij, ik ben het waard, ik kan het, is het gevolg dat je juist toewerkt naar het zetten van die stappen.
Want met die gedachten is het toch vanzelfsprekend dat je loonsverhoging gaat vragen?!

Dit is voor mij hรฉt voorbeeld van een goede money mindset en daarmee de start naar meer geld.

Naar rijkdom. Naar vrijheid.

๐๐š๐š๐ซ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐๐ซ๐จ๐จ๐ฆ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง!

Heb jij hulp nodig om jouw droomleven te leven en wil jij graag meer leren over money mindset. Dan is mijn coachingstraject wellicht iets voor jou? Hier vind je alle informatie.ย 

Geschreven door Melina van der Veen Melikidis

money mindset

Over Melina On Fire

Van een alleenstaande moeder met een schuld van meer dan ย โ‚ฌ100.000,- naar een ervaringsdeskundige met brede financiรซle kennis. Ik heb mijn passie gevonden in mijn eigen ervaringen en deze omgezet in een bedrijf waarmee ik vrouwen begeleid naar financiรซle onafhankelijkheid en een betere money mindset.

website / blog ...