Wie zit er achter Melina On Fire?

Money Course

Hi, Ik ben Melina

Me, myself, money and more….

Als klein kind droomde ik al groots. Ik wilde later in overvloed leven en niet in de zorgen en tekorten die ik om mij heen zag.

Rijk zijn, dat wilde ik worden! Mijn pad was daarom altijd gefocust op rijkdom

Ik begon al vroeg te werken en ging meteen geld wegzetten om later te investeren. Ik volgde een financiële opleiding, zocht banen en creëerde een netwerk die mij hogerop zouden brengen. 

Op mijn 18e kocht ik mijn eerste woning.  

Ik werkte dubbel zo hard, maar ik had ‘alles’.  Een huis, vakanties, auto’s, meubels en inmiddels twee kinderen.

melina on fire

Op mijn 24e kwam daar abrupt een eind aan.

Mijn relatie beëindigde en alles glipte tussen mijn vingers weg.

Hierdoor raakte ik financieel gezien in een diepe put. Het huis was gekocht net voor de bankencrisis en deze werd met grof verlies verkocht.  Op mijn 24e was ik ineens een alleenstaande moeder met een schuld van meer dan € 100.000 euro. 

Dit was niet hoe ik het me had voorgesteld, gepland of gewild. 

Een jaar lang droeg ik die last met me mee en was ik zo teleurgesteld en boos, vooral in en op mijzelf. 

Ik gaf mezelf de schuld van deze benarde situatie. Een alleenstaande moeder met zo’n enorme schuld, het voelde uitzichtloos, wonend bij mijn zus, overleven van maand tot maand; ik kon niets anders dan hard werken overdag om me vervolgens elke avond terug te trekken en mijzelf af te sluiten van de buitenwereld. Ik hield me vast aan het principe om vooral geen nieuwe connecties te maken.

Het was niet alleen een financiële crisis, ik zat voornamelijk mijzelf in de weg. 

Na een jaar ongeveer besloot ik mijn verhaal te delen en mijn ‘geheim’ te onthullen. Tot die tijd hield ik mij vooral groot voor de buitenwereld. 

Tot mijn verbazing voelde ik een last van mijn schouders vallen, door mij kwetsbaar op te stellen kreeg ik zoveel onverwachte steun en positieve reacties van anderen. 

Ik durfde mijn verhaal steeds breder te delen. Gek contrast was dat ik destijds werkte op een debiteurenafdeling en ik de financiële zaken regelde van noodlijdende ondernemers. Terwijl ik zelf helemaal financieel in de put zat.

Het motiveren van anderen liet mij inzien dat ik óók alles in mij had om mezelf uit deze situatie te werken.

 

Ik begon met budgetteren en besparen.

Gedurende vier jaar werkte ik samen met mijn nieuwe partner aan verschillende manieren om extra inkomen te genereren en die enorme schuld af te lossen. 

Het leek onmogelijk, maar wanneer je je gedachten omzet in actie, zul je zien dat de mogelijkheden echt eindeloos zijn. We leefden niet ruim, maar bewust. Liefde en een dak; dat was de basis.  Van daaruit herpakte ik mezelf en zette ik de wens om rijk te worden om financieel veilig te worden.

Nooit meer geldstress was mijn motto. 

Na het afbetalen van de schuld, stelde ik mijzelf daarom een nieuw doel: financieel vrij worden. 

In 2022 begon ik met Melina on Fire om anderen te helpen op dezelfde manier als ik geholpen was. 

Mijn jarenlange ervaring in de financiële wereld, gecombineerd met mijn verleden, aanstekelijke enthousiasme en mijn onuitputtelijke bron van ideeën, maken mij echt de perfecte coach. 

Ik weet waar men mee worstelt en ik heb ook de antwoorden die men zoekt.  

Als je met mij gaat samenwerken beginnen we bij het begin; het persoonlijke aspect. 

Wat zijn jouw dromen, en hoe gaan we die dromen omzetten? Samen gaan we jouw financiële succesverhaal uitschrijven en plannen hoe we dat gaan realiseren. 

Ik ga je leren dat cijfers lezen ontzettend belangrijk is, we gaan strategieën bedenken voor groei, geldblokkades overwinnen en waar nodig je in contact brengen met mensen in mijn netwerk. 

Ik ben hier om te bewijzen dat er genoeg is, genoeg geld voor iedereen. Het begint allemaal met het creëren van de juiste mindset

Als je deze tekst al helemaal hebt gelezen en je voelt dat het iets voor jou kan zijn, dan kijk ik ernaar uit om je beter te leren kennen en ben ik benieuwd naar jouw verhaal en jouw droom. 

Heel veel liefs, 

Melina

melina on fire

Melina on Fire in de media

Logo AD
Logo NRC
Logo Flair
Logo Radar
Logo Nederlands Dagblad
website / blog ...