VIP traject: Financieel business retreat

in één weekend jouw bedrijfsstrategie neerzetten en dat allemaal in het betoverende Athene! Als een echte girl boss die haar imperium aan het bouwen is, is dit jouw kans om te schitteren.

In één weekend de strategie neerzetten voor jouw bedrijf!

Just a girl boss, building her empire

Ben je het zat om maand na maand te worstelen met de vraag of je wel genoeg omzet maakt? Heb je geen idee welke stappen je moet zetten om van je bedrijf een succes te maken? Blijf je vastzitten in een eindeloze cyclus van loondienst of freelance werk, zonder te weten hoe je jouw bedrijf echt kunt laten groeien? En die eeuwige twijfel over hoe je de koers van je bedrijf moet uitzetten, houdt je ‘s nachts wakker?

Hier is de keiharde waarheid:

Je bent niet de enige ondernemer die worstelt. Het is frustrerend om zo hard te werken en toch niet te weten of je op de juiste weg bent. Financiële onzekerheid kan verlammend werken en je zelfs weerhouden van de groei die je verdient.

 

Het goede nieuws?

Hier is de oplossing die je zoekt:

Het All-IN financieel boost weekend is jouw uitweg uit deze worstelingen.

 

financieel strateeg

Dit is waar jouw transformatie begint:

We beginnen op vrijdag, waar we elkaar ontmoeten op het plein in Athene. We drinken samen koffie en zetten meteen het framework uit voor jouw bedrijf. Ik zal je laten zien hoe je jouw ideeën kunt omzetten in concrete strategieën die je naar succes zullen leiden. Samen zullen we brainstormen, plannen maken en een to-do-lijst opstellen die jouw bedrijf naar de top zal brengen.

Maar we gaan niet alleen aan het werk, nee, we gaan ook werken aan jouw mindset! We zullen ook deelnemen aan verschillende workshops die je volledig in alignement zullen brengen.

Je zult nieuwe inzichten opdoen, inspiratie vinden en je creatieve energie laten stromen. Dit is jouw kans om jezelf onder te dompelen in een omgeving die barst van de innovatie en ondernemersgeest.

En nadat we keihard hebben gewerkt…

En ‘s avonds, nadat we keihard hebben gewerkt, is het tijd om los te laten. We gaan genieten van de bruisende sfeer van Athene, proeven van heerlijke lokale gerechten en de nacht dansend doorbrengen. Want onthoud, succes is niet alleen hard werken, het is ook genieten van het leven en de vruchten plukken van je harde werk.

Op zondag zullen we de resultaten van ons weekend samenbrengen en een straight-up to-do-lijst maken. Deze lijst zal jou begeleiden in de maanden die volgen, zodat je je bedrijf snel winstgevend kunt maken. Je zult exact weten welke stappen je moet zetten en welke omzet je moet behalen om jouw droomleven werkelijkheid te maken.

En weet je wat het beste is?

We hebben ook zorgvuldig aandacht besteed aan jouw persoonlijke financiën, zodat je je daar nooit meer zorgen over hoeft te maken. Je zult leren hoe je deze waardevolle kennis jaar na jaar kunt toepassen, waardoor je een blijvend succes zult ervaren, zowel in je zakelijke als persoonlijke leven.

Ben jij er helemaal klaar voor om jouw bedrijf naar ongekende hoogten te stuwen?

Zie je jezelf al ondergedompeld in de bruisende energie van Athene, met mij als jouw persoonlijke gids? Wacht dan niet langer en reserveer nu direct jouw plek voor het All-Inclusive Financieel Boost Weekend!

Het is de tijd om jouw innerlijke vuur te laten ontbranden en de wereld te laten zien wat je allemaal kunt bereiken. Ik sta te popelen om je te verwelkomen in Athene, waar we samen jouw succesverhaal gaan schrijven!

Laat jouw twijfels achter je en zet jezelf op de kaart als succesvolle ondernemer!

Prijs: € 8771 excl. btw & vliegtickets

(Inclusief verblijf, workshops, maaltijden, strategiesessies en een to-do-lijst die het verschil maakt!) 

P.S. Aangezien dit een exclusieve 1-op-1 coaching betreft, beginnen we met een intakegesprek om te beoordelen of er een goede klik is tussen ons. Na dat gesprek stellen we samen een geschikt weekend in voor jouw ultieme transformatie.

Grieks huis
website / blog ...