1 op 1 All in VIP weekend!

vipweekend

In één weekend de strategie neerzetten voor jouw bedrijf!

Just a girl boss, building her empire

We beginnen op vrijdag, waar we elkaar ontmoeten op het plein in Athene. We drinken samen koffie en zetten meteen het framework uit voor jouw bedrijf. Ik zal je laten zien hoe je jouw ideeën kunt omzetten in concrete strategieën die je naar succes zullen leiden. Samen zullen we brainstormen, plannen maken en een to-do-lijst opstellen die jouw bedrijf naar de top zal brengen.

Maar we gaan niet alleen aan het werk, nee! We zullen ook deelnemen aan verschillende workshops die je volledig in alignement zullen brengen. Je zult nieuwe inzichten opdoen, inspiratie vinden en je creatieve energie laten stromen. Dit is jouw kans om jezelf onder te dompelen in een omgeving die barst van de innovatie en ondernemersgeest.

Coaching voor ondernemers

En nadat we keihard hebben gewerkt…

En ’s avonds, nadat we keihard hebben gewerkt, is het tijd om los te laten. We gaan genieten van de bruisende sfeer van Athene, proeven van heerlijke lokale gerechten en de nacht dansend doorbrengen. Want onthoud, succes is niet alleen hard werken, het is ook genieten van het leven en de vruchten plukken van je harde werk.

Op zondag zullen we de resultaten van ons weekend samenbrengen en een straight-up to-do-lijst maken. Deze lijst zal jou begeleiden in de maanden die volgen, zodat je je bedrijf snel winstgevend kunt maken. Je zult exact weten welke stappen je moet zetten en welke omzet je moet behalen om jouw droomleven werkelijkheid te maken.

En weet je wat het beste is?

We hebben ook aandacht besteed aan jouw persoonlijke financiën, zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te
maken. Je leert hoe je deze kennis elk jaar kunt toepassen, zodat je blijvend succes kunt ervaren, zowel zakelijk als persoonlijk.
Dus, ben jij er klaar voor om jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen? Wil jij je onderdompelen in de energie van Athene, samen met gelijkgestemde ondernemers en mij als jouw persoonlijke gids? Aarzel dan niet langer en boek nu jouw plek voor het All-Inclusive Financieel Boost Weekend!

Het is tijd om jouw vuur te laten branden en de wereld te laten zien waar je toe in staat bent. Ik kan niet wachten om je te verwelkomen in Athene, waar we samen jouw succesverhaal gaan schrijven!

Prijs: 8771 excl. btw & vliegtickets, inclusief verblijf, alle workshops, 3 maaltijden per dag, dagelijkse strategiesessies en een enorme to do list bij thuiskomst!

melina on fire
website / blog ...