1:1 Money Mindset Coaching

Laat geld geen stressbron zijn in jouw onderneming

Je dacht dat een hogere omzet de sleutel is tot meer winst.
Nope. Meer omzet gaf je meer werk en hetzelfde resultaat …
Waarom? Omdat geld als water door je handen stroomt.

Geld vormt de kern van elk succesvol bedrijf en daarom is het essentieel om te weten waar het naartoe gaat, hoe je geld actief beheert en hoe je een groeistrategie ontwikkelt.

Weg met die tekort mindset, het is tijd voor financiële overvloed!

Ik ben in mijn startersfase van ondernemen heel fijn geholpen en begeleid door Melina. Ze stelt vragen die je echt laten nadenken en eye-openers zijn. Straight to the point. Ik had mijn eerste klanten niet gevonden zonder Melina’s tips en inzichten die zij mij bracht. Ook heb ik haar Moneycourse gevolgd. Die is gemakkelijk te volgen en te maken, geen moeilijke financiële termen. De cursus brengt ook weer veel eye-openers over je eigen financiële situatie. Dank je wel Melina!
Rina Radjkoemar

Wat een engel deze vrouw. Toen ik het Melina voor het eerst sprak zat ik er helemaal doorheen. Melina heeft mij geholpen om rust en overzicht te krijgen in mijn nieuwe situatie. Nu heb ik rust in leven financiële leven gekregen en kan ik een leven leiden wat bij me past. Ik bleek veel meer te hebben dan ik dacht en mijn dromen kwamen ineens dichtbij. Zij leerde me houden van geld ipv haten en me trots te zijn op wat ik heb opgebouwd ipv me ervoor te schamen.
Sanne Utrecht

Imagine this …

Jouw onderneming stroomt. Je werkt alleen met jouw lievelingsklanten. Veeleisende klanten die het goedkoper willen? Die zeg je: ‘Ik denk dat wij niet bij elkaar passen.’ Je weet namelijk precies wat je deze maand verdient, en hebt die rotklussen niet meer nodig om rond te komen.

Je bankrekening is stabiel. Belastingen, rekeningen of onverwachte kosten? Die betaal je met vertrouwen, je hebt hier namelijk al rekening mee gehouden.

Als ondernemer wil je groeien en je energie stoppen in jouw passie: het helpen van klanten.
Niet constant minder vragen dan je waard bent en struggelen om de rekeningen te betalen.

Ik dacht dat het nooit goed zou komen

 

Op mijn 24e kon ik me niet voorstellen dat ik ooit van die gigantische schuld van €100.000 af zou komen. Het leek een onmogelijke opgave.

Na een tijdje verdrinken in zelfmedelijden besefte ik me: Ik heb maar 1 leven. Ik ga hem niet verpesten door deze situatie te accepteren. Ik verdien beter.

Ik maakte een mindset switch. Ik ging van: “Ik kom hier nooit uit”, naar: “Dit gaat mij lukken!” Ik ontdekte honderden manieren om slimmer met geld om te gaan. Kansen kwamen op me af en binnen no-time was er licht aan het einde van de tunnel.

Dankzij deze overwinning heb ik mijn zielsmissie gevonden: het helpen van ambitieuze vrouwen naar financiële rust.

Zo is de Money Mindset Coaching ontstaan.
In dit traject ga ik je persoonlijk helpen om jouw financiën te laten rocken.

Melina is echt een goede geldcoach. Ze helpt orde scheppen in de chaos. Ze is betrokken en toch zakelijk, heeft kennis van zaken en denkt heel goed mee. Ik voel me door haar gesteund,
praktisch en qua mindset. Een proces dat ook heftig en moeizaam is geweest. Het coachingstraject is nog niet afgelopen, maar heb nu al zoveel geleerd! Ben zoveel sterker en beter voorbereid dan daarvoor.
Maitri Inga Warning

Bij Money Mindset Coaching leer je:

 

  • Waar jouw geldblokkades vandaan komen en ze doorbreken.
  • Een langetermijnplan maken voor jouw inkomsten en uitgaven.
  • Duidelijk financieel overzicht hebben, zodat je precies weet waar je staat en wat je moet doen om jouw doelen te halen.
  • Slechte geldpatronen doorbreken en samen met jouw droominkomen werken aan een stabiele toekomst.
  • Balans creëren tussen werk & privé.
  • Nee zeggen tegen vervelende klussen omdat je ze niet meer nodig hebt om de rekeningen te betalen.
  • Durven in te staan op je prijs en je prijzen durven verhogen

 

Helemaal afgestemd op jou
We volgen geen vaste route en creëren een financiële situatie die helemaal kloppend is voor jou.

Droom je van een nieuwe auto, een mooie verbouwing thuis of misschien zelfs een spannend avontuur naar een nieuwe plek?

Of verlang je gewoon naar rust en wil je je geen zorgen meer maken of je jouw rekeningen wel kunt betalen?

Hoe zou het voelen als je je nooit meer zorgen hoeft te maken over geld?

Nooit meer de losse eindjes aan elkaar knopen om je rekeningen te betalen …

Nooit meer vervelende klussen aannemen om rond te komen …

Meer verdienen, meer overhouden, groeien.

Met rust en vertrouwen ondernemen

Jij verdient dit ook!

Financiële rust in 6 maanden

 

Je doelen overtreffen, trots zijn op je inkomen, rekeningen betalen zonder zorgen.

En vaker op vakantie!

Ben je ready?

Je kunt met financiële stress naar zakelijk succes starten voor €3997

In 3 of 6 termijnen betalen is ook okay!

Samen creëren, groeien en ook een beetje lachen 🙂

Kick-off sessie – Jouw verhaal & challenges
Maand 1 – Fundament & droom
Maand 2 – Overzicht creëren
Maand 3 – The why
Maand 4 – Meer geld, minder werk
Maand 5 – Meer inkomstenbronnen
Maand 6 (3 – 6 maanden later) – Toekomstdoelen & volhouden

Andere thema’s behandelen? No problem, we werken precies aan wat jij nodig hebt.

Melina is top! Een vriendin van ons heeft ons met elkaar in contact gebracht. Als ondernemer is de commerciële kant niet mijn sterkste kant. Melina heeft me in slechts 3 uur tijd niet alleen een spiegel voorgehouden en gemotiveerd om actie te ondernemen in lijn met wat ik belangrijk vind en nodig heb, sindsdien heb ik in 2 weken tijd ook nog met veel plezier mijn begroting gemaakt voor 2024 en al veel meer plezier en rust over geld.
Anique Wijnhoud

Je hebt 2 opties

 

Je kunt denken: ik kijk het nog een maand aan, als die ene klant betaalt, gaat het vast beter. Nog één klant erbij en dan is het vast stabiel. Maar diep vanbinnen weet je dat je zo niet uit die vicieuze cirkel komt.

Hoe gaaf zou het zijn als je eindelijk weet aan welke knoppen je moet draaien voor meer omzet?

Als je jouw geldzaken in balans hebt, hou je veel meer over.

En als je meer overhoudt, kun je een groter verschil maken in de wereld. Dingen uitbesteden die je niet leuk vindt, meer tijd overhouden en daardoor meer mensen bereiken met jouw boodschap. Klinkt dat niet magisch?

 

FAQ:

‘’Kan ik de investering in de trajecten op mijn bedrijfskosten zetten?’’
‘’Wat is het verschil tussen 1 op 1 coaching en The Money Course? ’’
‘’Ik vind een half jaar te lang, kan het ook korter?’’
Als je echt stappen wilt zetten, is het belangrijk om een stok achter de deur te hebben. Het begin van het traject gaat vooral over het in kaart brengen van jouw uitdagingen, het maken van een plan en het leren over hoe je beter met geld kunt omgaan. Daarna komt het doorbreken van patronen, het aanleren van nieuwe gewoontes en deze volhouden. Zo zijn die 6 maanden zo voorbij.
‘’Mijn vraag staat er niet bij?’’

Stuur me even een mailtje met jouw vraag, ik beantwoord hem graag!

website / blog ...