Snel makkelijk geld verdienen

Het idee van 10K extra snel geld verdienen klinkt voor veel mensen als een enorme uitdaging, maar als je het omrekent naar een dagelijks bedrag, lijkt het ineens een stuk haalbaarder.

Het komt neer op ongeveer €27,40 per dag. Gek genoeg maakt dit kleine dagelijkse bedrag het doel veel realistischer en binnen handbereik. Hoe kun je die 10K aan extra snel geld verdienen? Je leest het hieronder! 

PLAN EEN GRATIS STRATEGIESESSIE IN

Niet langer buikpijn hebben door geen financiëel overzicht?

Tijd om jouw financieel inzicht naar een hoger niveau te tillen!

In slechts 30 minuten via Teams storten we ons op de cruciale stappen die jij moet zetten om te floreren.
Daarnaast onderzoeken we in dit gesprek of ik je mogelijk verder kan helpen en zo ja op welke manier dit passend is.

Extra snel geld verdienen? Zo verdien je heel eenvoudig 10K per jaar extra. 

Snel geld verdienen is absoluut haalbaar, maar besef je wel dat je er ook echt iets voor moet doen. Snel geld verdienen klinkt als iets wat je puur voor jezelf doet, om te kunnen wonen in een dikke villa, maar de kracht zit hem in waarde leveren voor iemand anders. Iets aanbieden waarmee je geld verdient, maar waar een ander ook écht iets aan heeft!

Snel geld verdienen?

Hoe extra snel geld verdienen?

Het antwoord is: door een waardevol product te creëren en dagelijks te verkopen. Dit product kan van alles zijn, zolang het maar aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep. Laat je creativiteit de vrije loop en denk na over welk product waarde toevoegt voor jouw klanten.

Wil je gewoon eenmalig extra geld verdienen, om dat dikke villa te kopen, dan is een side hustle (mystery shopper worden, spullen verkopen op marktplaats etc) een beter idee.

Deze blog gaat vooral over extra geld verdienen als ondernemer.

ergens goed en snel geld mee verdienen

Hier zijn enkele ideeën die je kunt overwegen:

Deze blog is vooral voor ondernemers die interesse hebben in online cursussen verkopen, een eigen webshop willen starten, eigen producten willen verkopen etc. Een inkomen uit de online wereld! Deze tips zijn ook toepasbaar als je nog niet veel volgers hebt op social media.

  1. Een tof e-book: Schrijf een e-book over een onderwerp waar jij veel kennis en expertise in hebt. Zorg ervoor dat het waardevol is voor je doelgroep en bied het aan tegen een aantrekkelijke prijs. Benieuwd naar mijn (gratis) e-book? Je kan hem hier downloaden. 

  2. Een mini cursus: Creëer een kort maar krachtige online cursus over een specifiek onderwerp. Mini cursussen zijn vaak laagdrempelig en kunnen veel waarde bieden aan je klanten. Ik heb zelf ook een mini cursus ontwikkeld, namelijk Budgetteren kun je leren. Het leuke van een mini online cursus is dat je door advertenties of affiliate marketing deze automatisch kunt verkopen. Passief inkomen dus!

  3. Een workshop: Organiseer een workshop of training over een onderwerp waar vraag naar is. Werkshops kunnen zowel online als offline plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur en doelgroep.

  4. Een reeks opgenomen meditaties: Als je expertise hebt in mindfulness en meditatie, kun je een reeks opgenomen meditaties aanbieden voor ontspanning en innerlijke rust. Je kan deze aanbieden op een youtube kanaal en door advertenties hier betaald voor krijgen. Maak youtube video’s wel aantrekkelijk.

  5. Ontwikkel bepaalde producten: Denk aan digitale sjablonen, planners, checklists of andere digitale hulpmiddelen die je doelgroep kunnen helpen.

  6. Een membership programma: Start een exclusief membership programma waarin je regelmatig waardevolle content en exclusieve voordelen aanbiedt aan je leden. Geen idee waarover je het moet houden? Laat je huidige volgers online enquêtes invullen met ideeën!

  7. Een online cursus: Creëer een uitgebreide online training over een onderwerp waar veel vraag naar is. Dit kan een langdurige inspanning zijn, maar het kan ook een goede bron van inkomsten zijn op de lange termijn. Een populaire manier om online geld te verdienen! Ik heb zelf ook een online training ontwikkeld: The Money Course. 

  8. Spullen verkopen: Overweeg om fysiek producten te ontwikkelen en te verkopen dat aansluit bij jouw expertise en doelgroep. Denk aan affirmatie kaarten of printbare handige lijstjes. Een eigen webshop kan heel leuk zijn. Via affiliate marketing kun je dit ook aanbieden op bijvoorbeeld bol.com waardoor je niet zelf een aantal volgers hoeft te hebben voor je online verkopen.

  9. Een coaching of consultancy pakket: Bied persoonlijke coaching of consultancy aan voor jouw doelgroep. Dit kan een waardevolle service zijn waar mensen graag voor willen betalen. Investeer in je eigen kennis om nog meer mensen op een goede manier te helpen.

  10. Een online evenement: Organiseer een online evenement, zoals een webinar of virtuele conferentie, waarin je waardevolle content deelt en mogelijkheden biedt voor interactie met je doelgroep.

Om extra geld te verdienen, zul je creatief moeten denken 

Het draait allemaal om creatief denken en het vinden van een waardevol product dat aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep. Denk na over wat jouw doelgroep nodig heeft en waar ze naar op zoek zijn. Jouw product moet waarde toevoegen aan het leven van je klanten en een oplossing bieden voor hun problemen of behoeften.

snel geld verdienen

Passief inkomen genereren

Als je denkt aan extra geld verdienen, denk je ook vaak aan passief inkomen genereren. In deze blog lees je daar alles over Tips voor het genereren van passief inkomen – Melina on Fire.

The Money Course

Als je inspiratie nodig hebt om creatief te denken over leuke side hustles, kan The Money Course je helpen. In deze cursus deel ik een hele lijst aan ideeën die jouw creativiteit gaan prikkelen. Daarnaast nemen we dit onderwerp regelmatig mee tijdens de maandelijkse live sessies.

Dus als je vastloopt of meer wilt leren over het creëren van waardevolle producten als online ondernemer, dan is deze cursus iets voor jou. Naast dat wij het hebben over geld verdienen, leer je in de cursus ook hoe je overzicht creëert en in balans komt. Wat de reden is dat je snel geld wil verdienen en wat je daar uiteindelijk mee wilt doen. We hebben het ook over investeren en beleggen!

 

snel geld verdienen

Is het haalbaar om 10K extra te verdienen?

 Jaaaa! Het is echt absoluut mogelijk en haalbaar om ‘even’ 10K per jaar bij te verdienen. Door een waardevol product te creëren en dagelijks te verkopen. Het vraagt wel om creatief denken, kennis van jouw doelgroep en doorzettingsvermogen.

Maar met de juiste inzet en een positieve instelling kun je jouw doelen bereiken en een succesvolle ondernemer worden. Laat je inspireren, wees niet bang om te experimenteren en geloof in jezelf. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Meer van dit soort tips? Check dan mijn Instagram.

Misschien vind je dit ook interessant? 

wat is een side hustle
positief blijven als ondernemer
website / blog ...