Tired of struggling with Money?

Ontketen

The Money Queen in jou!

 

The Money Course Year-program is voor vrouwen die aan het eind van de maand genoeg geld willen overhouden om hun spaardoel te halen. Zonder in te leveren op hun leuke lifestyle!

 

leren omgaan met geld

Jouw Money Mindset

We kennen allemaal dat gevoel wanneer het salaris binnenkomt en je jezelf eventjes rijk voelt.

En ja, je verdient zeker niet slecht in vergelijking met vriendinnen van je. Maar dan gebeurt het: halverwege de maand beginnen die knaken te verdwijnen als sneeuw voor de zon. Te vaak uit eten geweest, iets te veel geshopt… oeps!

En alsof dat nog niet genoeg is, duikt die beruchte mail van Klarna op. Ze herinneren je eraan dat die order van laatst nog betaald moet worden. Het lijkt wel alsof jouw geld een eigen leven leidt en je de controle volledig kwijt bent geraakt.

Maar hey, geen paniek! Melina on Fire is here to the rescue. 

Ik ga je laten zien dat het ook anders kan. Ik ga je een compleet nieuwe mindset aanleren als het op geld aankomt. 

Het is tijd om die eeuwige cyclus van “deze maand ga ik écht sparen” te doorbreken. Geen excuses meer, geen terugboeken van je spaarrekening meer telkens als de verleiding toeslaat. 

Samen gaan we jouw relatie met geld veranderen! Je zal zien hoe je jouw geld slim kunt beheren.

We gaan jouw huidige inkomen maximaliseren en ervoor zorgen dat je elke cent optimaal benut.

Kun jij het wel?

Iedereen blijft maar roepen dat financieel succes alleen weggelegd is voor geluksvogels. Of iemand die de loterij wint. 

Alles wordt duurder en sparen lijkt bijna onmogelijk. 

Maar het kan anders! De realiteit is dat als je leert hoe je jouw inkomsten en uitgaven kunt verdelen, jouw bankrekening zal groeien als nooit tevoren.

Op mijn 24e kon ik me niet eens voorstellen dat ik ooit van die gigantische schuld van €100.000 af zou komen… Het leek een onmogelijke opgave. 

Tot ik de eerste stappen had gezet. Ik ontdekte ineens dat het wél mogelijk was! 

Het draait allemaal om kleine veranderingen, kleine stapjes vooruit. Stappen die ook jij kunt bereiken.

Ben je er klaar voor?

Dan is het tijd voor actie! Niet volgende week, niet wanneer het vakantiegeld binnenkomt. Nee, Money Queen, het is NU tijd voor actie! 

Laat je niet tegenhouden door excuses of uitstelgedrag.

Dit zeggen eerdere cursisten:

The Money Course Year-program

De stappen die ik zelf heb gezet om financiële rust te krijgen, samen met mijn jaren ervaring als financieel medewerker,  heb ik gebundeld in The Money Course. .

Een online cursus die speciaal is ontworpen voor vrouwen zoals jou!

Of je nu die vervelende schuld wilt afbetalen of een concreet spaardoel wilt realiseren, in slechts 6 stappen ga jij een duidelijk overzicht krijgen van jouw financiën en leg je een goede basis om eindelijk die financiële doelen te behalen waar je al zo lang van droomt.

Want ook jij verdient die perfecte balans tussen sparen voor de toekomst en lekker leven nu!

 Ook jij verdient het om die opwaartse lijn op jouw bankrekening te zien groeien.

 In The Money Course geef ik je alle tools en strategieën die je nodig hebt om precies dat te bereiken.

Verwacht geen saaie financiële termen en ingewikkelde spreadsheets. 

Deze cursus is praktisch, inspirerend en bovenal actiegericht. Ik ga je leren hoe je slimmere keuzes kunt maken met jouw geld, hoe je bewust kunt budgetteren en hoe je jouw inkomsten kunt laten groeien.

Waar wacht je nog op? 

Disclaimer: Deze informatie is bestemd voor vrouwen die bereid zijn om in de spiegel te kijken en hun gedrag te veranderen. Ben jij niet bereid om dit te doen? Stop dan met lezen.

Ben je vastberaden om te groeien? Lees dan snel verder!

De 6 modules

Module 1: Doelen zonder plan!

In deze module gaan we van losse doelen een compleet plan maken

Module 2: Overzicht creëren

In deze module gaan we overzicht creëren in excel. Stap voor stap neem ik je mee naar een leven van financiële rust.

Module 3: Cijfers analyseren

In deze module gaan we kijken naar jouw in en uitgaven. Wat kun je doen om minder uit te geven? En wat kun je doen om juist meer geld aan te trekken? 

Module 4: Reset week! 

Veel mensen denken precies te weten hoeveel ze waar aan uitgeven. Guess again!  In de praktijk is dat vaak niet zo. In deze module gaan we achterhalen of jouw valkuil ook echt jouw valkuil is of dat je ergens anders nog veel meer winst kan behalen!

Module 5:  Jij bent de baas over jouw geld! 

In deze module weet jij wat je moet doen en hoe je het moet doen. Jij bent weer de baas over jouw geld! 

Module 6: Volhouden is het allerlastigste, maar niet voor jou!

In de laatste module van deze geweldige reis leer je hoe je al deze waardevolle lessen kunt volhouden en ervoor zorgt dat niets jou nog weerhoudt van het bereiken van jouw doel. 
Na deze module weet je hoe jij ervoor zorgt dat geldstress niet meer in jouw leven voorkomt.

Maar wacht, er is nog zoveel meer dat op je wacht!

Wanneer je The Money Course aanschaft, krijg je een heel jaar lang toegang tot de cursus en de volgende extra’s.

Hier is wat je allemaal kunt verwachten:

Online Q&A Sessies 

Elke maand een online Q&A-sessies via teams. Hier krijg je persoonlijke antwoorden op jouw specifieke vragen en uitdagingen, zodat je het maximale uit de modules kunt halen. Ook leer je veel van de andere uit de groep. Tijdens deze sessies deel ik ook extra waardevolle informatie en tips om de balans in jouw financiën terug te vinden. De losse waarde van deze sessies bedraagt €199.

*Er zijn geen sessies in juli, augustus en december in verband met vakanties 

 

Gratis E-book

Een gratis e-book vol bespaartips voor boodschappen! Hiermee kun je blijven genieten van heerlijke maaltijden, terwijl je tegelijkertijd meer geld overhoudt voor jouw doelen.

 

Gastsprekers

BONUS online masterclasses van inspirerende gastsprekers. Zij delen waardevolle inzichten over hoe je meer kunt verdienen, besparen, kunt starten met beleggen of hoe je aan je mindset kunt werken. Laat je inspireren door succesvolle mensen en leer hoe jij deze strategieën zelf kunt toepassen.

De losse waarde van deze sessies bedraagt €249.

Masterclasses

Je krijgt ook toegang tot alle eerdere masterclasses die er zijn gegeven. Dit betekent dat je kunt profiteren van een schat aan kennis en ervaring die je verder zal helpen op jouw financiële reis.

Met deze waardevolle extra’s zorgen we ervoor dat je nog meer uit The Money Course haalt.

 

Samen staan we…

Bij ons sta je er nooit alleen voor. Je wordt namelijk lid van onze warme community, waar we elkaar steunen in goede en slechte financiële tijden. Hier is alle ruimte voor jouw vragen en uitdagingen, en kun je geïnspireerd raken door hoe anderen hun financiële leven aanpakken. In deze groep voel je je begrepen en hoef je je niet te schamen voor je situatie. Bovendien kun je hier jouw financiële doelen delen, want hoe meer je erover praat, hoe meer je gemotiveerd blijft en hoe sneller je jouw doelen zult bereiken. Samen maken we jouw financiële dromen werkelijkheid.

Als jij na 1 module denkt: ‘deze geld cursus gaat mij niet helpen’, stuur me dan een simpel mailtje en voilà: je krijgt het hele bedrag teruggestort. Ik heb geen voorwaarden, geen oordeel, alleen maar dankbaarheid dat je mij een kans hebt gegeven!

Ben je vastberaden om te groeien? Lees dan snel verder!

Na The Money Course Year-progam ben jij in staat om…

– Liefdevol met geld om te gaan en overvloed aan te trekken.

– Je inkomen te verhogen via je baan of een side hustle.

– Een krachtig jaarplan te creëren en je financiële doelen te bereiken.

– Volledig overzicht en controle te krijgen over je inkomsten en uitgaven.

– Innerlijke rust te ervaren en financiële zekerheid te verwerven.

– Klarna achter je te laten en te genieten van financiële vrijheid.

Je kunt meteen beginnen voor maar € 74,- per maand !

Of €211,- bij betaling in 4 termijnen of €799,- bij betaling in 1 keer. 

Hoe anderen het ervaren hebben:

Twijfel je nog?

Laat mij je meenemen naar een toekomst waarin jij eindelijk financiële vrijheid hebt. Waar je je geen zorgen meer maakt over de rekeningen die binnenkomen, waar je elke maand genoeg hebt om te sparen én te genieten van het leven. Dit is niet zomaar een droom, dit is een realiteit waar jij ook naartoe kunt werken.

Maar alleen als je de eerste stap zet.

Deze cursus is jouw kans om voor eens en altijd af te rekenen met je geldzorgen. Na deze cursus zul je eindelijk het inzicht hebben dat je nodig hebt om je financiële situatie te verbeteren. Je zult precies weten waar je staat en wat je moet doen om meer geld binnen te halen. En dat betekent dat je voorgoed afscheid kunt nemen van de stress en onrust die je al zo lang met je meedraagt.

Ik begrijp dat deze stap niet voor iedereen even makkelijk is. 

Het vergt moed en toewijding om aan jezelf te werken en écht verandering te brengen in je leven. 

Maar als je nu niet in jezelf investeert, hoe lang zal het dan nog duren voordat er iets verandert? Weken? Maanden? Jaren? Is dat echt wat je wilt? 

Kies voor jezelf en maak de keuze om nu in actie te komen.  

De toekomst die je verdient, ligt binnen handbereik.

Veelgestelde vragen:

Kan ik de geld cursus ook op mijn telefoon maken?

  Ja dat kan, alleen dan heb je wel een eigen werkboek/notitieboek nodig. Handiger is als je de werkboeken print en dan invult.

Ik twijfel of ik het wel terugverdien...

Als jij je volledig committeert tijdens de cursus en aan de slag gaat met alle tips die er worden gegeven, verdien je de cursus binnen no time terug. Voor mij is de cursus pas een succes als een cursist deze afrondt met een positief gevoel en handvatten heeft om zelfstandig mee verder te kunnen.

Van alle oud-cursisten is er nog niemand geweest die na afloop teleurgesteld was over de vooruitgang die ze geboekt hebben. Ik durf met volle overtuiging te beloven dat als je na module 1 denkt, deze cursus gaat mij niet helpen, je jouw geld terugkrijgt!

Ik wil heel graag mee doen met de cursus, maar ik kan het niet betalen

Betalen in termijnen is mogelijk. 

Lukt het je dan alsnog niet om de investering te doen, moet je er geld voor lenen of kun je na de investering geen boodschappen meer doen? Dan is dit niet het moment om de cursus te volgen.

Spreek mij aan via instagram of stuur mij een mail, ik denk graag met je mee over hoe je de cursus (over een tijd) wél kan betalen.

Wat is het verschil tussen de cursus en de 1 op 1 coaching?

De 1 op 1 coaching zijn online sessies 1 op 1 met mij, compleet gericht op jouw problemen, doelen en dromen. De cursus is een zelfstudie met een aantal online live sessies waarin je je vragen kan stellen in de groep.

De coaching gaat dus nog dieper en is meer gericht op het veranderen van je money mindset en op het creëren passief inkomen.

website / blog ...