Wie is het gezicht achter Geldkwebbel?

Hi! Ik ben Tiffany, 32 jaar & ik woon met mijn man en 2 kinderen in Zeewolde. Geld is mijn hobby, zo heb ik al vanaf mijn 14e allerlei sidehustles en in 2020 heb ik een cursus tot budgetcoach gedaan. Ik startte een account op Instagram onder de naam Blom Budgetcoaching om andere mensen te inspireren om hun geldzaken op orde te krijgen. Toch haalde ik hier niet echt de voldoening uit die ik zocht en zo begon de zoektocht naar mijzelf. Wat vond ik leuk en waar was ik goed in? Ik wist het niet. Tot ik op een dag een inzicht had: ik ben goed in sidehustles opzetten om extra geld te verdienen.

Nu wist ik waarom het budget coachen niet bij mij paste: het echte besparen is namelijk niet echt aan mij besteed, ik ben team meer verdienen. En ik wíst: hier moet ik iets mee. Toen is Geldkwebbel geboren. Ik deelde meer content vanuit het oogpunt hoe je meer geld kunt verdienen en dat sloeg aan. Mijn account groeide langzaam maar zeker en ik had weer plezier in het delen van content.

Ik ging aan de slag als tekstschrijver

Dankzij mijn blog kwam ik in gesprek met andere bloggers. Ik kreeg de kans om gastblogger te worden, hoe gaaf! Ik heb een paar jaar geleden een opleiding tot copywriter gedaan, die kwam nu goed van pas! En na de ene opdrachtgever, volgde er nog één en nog één. Inmiddels ben ik voor meerdere opdrachtgevers als gastblogger en werk ik als tekstschrijver voor een marketingbureau. Let op: dit is nog steeds een sidehustle, want ik werk daarnaast in de zorg (in loondienst). Ik werk nu zo ongeveer half om half. 26 uur in loondienst en iets meer voor mezelf.

Naast teksten schrijven heb ik nog meer sidehustles: ik doe soms mystery bezoeken als mystery shopper, ik edit een podcast van 2 dames en ik verdien (een beetje) met mijn blog door middel van affiliate marketing. Ik vind het leuk om zoveel verschillende sidehustles te hebben, omdat ik van afwisseling houd. Daarnaast is het prettig om meerdere inkomsten bronnen te hebben, zodat je niet afhankelijk bent van één inkomen.

Ik werd gevraagd voor interviews

In september was ik te gast bij de podcast Zo word je steenrijk. Ik kreeg een uitnodiging en ik had bijna geweigerd. Ik vond het zó eng, maar als ik wilde groeien moest ik wel gaan. Ik heb bijna het hele uur gezeten met trillende benen, maar ik heb het wel gedaan. Ging het perfect? Nee. Maar daar ging het niet om. Ik wilde mensen laten weten dat het tegenwoordig zo makkelijk is om extra geld te verdienen en dat heb ik gedaan. Ik kreeg na deze podcast aflevering veel nieuwe volgers en super leuke berichtjes. Ik heb pas geleden ook nog een telefonisch interview gehad met &C over mijn huishoudboekje.

Ik zette mijn eigen producten op

Om nog een sidehustle aan het lijstje toe voegen, zette ik mijn eigen producten op. Ik schreef een e-book met daarin 50 sidehustle ideeën en ik lanceerde mijn sidehustle challenge. Ik nam deelnemers 5 dagen mee in de wereld van sidehustles. We gingen: brainstormen, ideeën sorteren op potentie, winst berekening maken en het beste idee transformeren tot een aanbod. Ik ben nu bezig om deze challenge uit te breiden en in de Sidehustle Kickoff te gieten. Deze cursus begint eind januari, een definitieve datum volgt nog.

Wil jij ook een sidehustle zodat je jouw leven een upgrade kunt geven? Volg mij dan op Geldkwebbel en doe mee met de Sidehustle Kickoff!

website / blog ...