Geldopstellingen

voor het loslaten van beperkende overtuigingen over geld

 

Deze dag is bedoeld om inzicht te krijgen in je financiële patronen en blokkades doormiddel van systemisch werk.

Griekenland

Geldopstellingen met Peter den Haring

8 september 2024 van 10:30 tot 16:30 in Den Haag

inclusief onbeperkt thee én een heerlijke lunch! 

geldopstelling

Lukt het je maar niet om financieel rust te ervaren?

Worstel je met financiële overtuigingen en gedragingen, dan kunnen die van generatie op generatie binnen jouw familie zijn overgedragen.

Een vader die continue ‘doe maar normaal dan doe je gek genoeg’ of ‘als je voor een dubbeltje bent geboren, zul je nooit een kwartje worden’ riep, een oma die grote armoede gekend heeft.. onbewust werkt het door in jouw dagelijks leven. 

Grote kans dat diepgewortelde, onbewuste overtuigingen en patronen je financiële vooruitgang in de weg staan!

In een opstelling komen deze verborgen hindernissen aan het licht.

 

 

Herken je jezelf hierin:

Vind je het lastig om ongezonde financiële gewoonten te doorbreken en word je belemmerd door schuldgevoelens, schaamte, of angst gerelateerd aan geld?

Ontbreekt het je aan duidelijkheid in je financiële besluitvorming door onbewuste blokkades en zie je geld als een bron van zorg in plaats van groei?

Voel je je beperkt door gedachten, mis je daardoor kansen op inkomsten of investeringen, en ervaar je dat geldblokkades je persoonlijk én professioneel belemmeren?


Dan is deze dag met geldopstellingen voor jou! 

Wat is systemisch werk?

Een familieopstelling is een therapeutische benadering die deel uitmaakt van de systemische familieconstellaties, ontwikkeld door Bert Hellinger.

Het doel is om inzicht te krijgen in de onbewuste dynamieken binnen een familie die invloed hebben op het gedrag en de emoties van de individuele leden. Tijdens een familieopstelling worden familieleden (of aspecten van iemands leven) symbolisch gerepresenteerd door andere deelnemers of objecten in de ruimte. 

Deze ‘representanten’ worden dan fysiek opgesteld in relatie tot elkaar, gebaseerd op de intuïtie van de deelnemer of de begeleider. Dit helpt om relationele, psychologische, en soms fysieke verstrikkingen zichtbaar te maken en te werken aan oplossingen of het doorbreken van belemmerende patronen.

Dat wat zich in jouw onderbewustzijn afspeelt wordt zichtbaar gemaakt, zodatw e er bewust mee kunnen werken.

 

 

geldopstellingen
geldopstellingen

Wat is een geldopstelling?

Een geldopstelling is een variatie op de familieopstelling, maar dan specifiek gericht op iemands relatie met geld en financiële aspecten van hun leven. Het doel is om onbewuste overtuigingen, angsten, en blokkades met betrekking tot geld te onderzoeken.

Deze kunnen wortelen in familiedynamieken, persoonlijke ervaringen, of maatschappelijke overtuigingen. In een geldopstelling kunnen naast ‘familieleden’ ook ‘elementen’ zoals schulden, inkomsten, besparingen, of specifieke financiële doelen opgesteld worden.

Het proces helpt de deelnemer om inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaken van hun financiële situatie en biedt mogelijkheden voor heling en transformatie door het opnieuw positioneren van de representanten, wat leidt tot nieuwe inzichten en een veranderde innerlijke houding ten opzichte van geld.

Dit is wat je kunt verwachten:

Van 10:30 tot 16:30 houden we familieopstellingen met het thema geld.

Er is ruimte voor 3 tot 4 vraagstellers. Vooraf bespreken we de vragen (als je vraagsteller wilt zijn, geef dit aan, maar we laten ook ruimte om het ter plekke te bepalen en te voelen).

Tussendoor genieten we van een heerlijke lunch, waarbij je de kans krijgt om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met de andere deelnemers.

De groep zal bestaan uit maximaal 15 personen, waardoor er voldoende aandacht en ruimte is voor iedereen.

Neem mee: laagjes kleding, zodat je je comfortabel kunt aanpassen aan de temperatuur, of het nu warm of koud is.

Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd, zodat je je helemaal kunt focussen op de sessies.

Investering: € 75 (exclusief btw)

Locatie in Den haag

(exacte locatie ontvang je per email na deelname)

Inclusief koffie/thee en lunch.

Over de facilitator:

Peter den Haring

Alle familieopstellingen worden gegeven door Peter den Haring.

Peter den Haring is een veelzijdige professional met ervaring in journalistiek, jongerenwerk en supervisie, waaronder een directeurschap bij jongerencentrum Het Paard van Troje. Zijn twee jaar in een Indiase ashram en werk bij de Stichting Preventie en Voorlichting Druggebruik vormden hem verder. Sinds 1987 is hij zelfstandig coach en therapeut, gespecialiseerd in aura lezen, hypnotherapie, Therapeutic Touch, Shiatsu en meer. Hij heeft zich toegelegd op het ondersteunen van overgevoelige personen en beoefent astrologie, waarbij hij zich verdiept heeft in de Chinese Quantum Core Method en Familie Opstellingen.

Als auteur heeft Peter meerdere boeken geschreven, waaronder ‘Het Domino-orakel’, ‘De Belofte’, en ‘Dikke Hans Leert Vliegen’. Hij heeft jarenlang boekrecensies verzorgd en schrijft voor diverse tijdschriften en zijn eigen internetperiodiek, TIJDGEEST MAGAZINE. Hij is een actieve Taoïst, vierschaakspeler en vader van vijf, met een breed interessegebied in spirituele tradities en orakelsystemen. Peter staat bekend om zijn creativiteit en onconventionele aanpak.

website / blog ...