[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

“Als iemand het kan oplossen, ben jij het wel” 

Na een stukgelopen relatie en een noodgedwongen verkoop van een koopwoning die onder water stond was ik op mijn 24ste ineens alleenstaande moeder met een schuld van meer dan €100.000,-

Ik bevond mij die periode echt in een donkere plek. Ik trok mij terug uit schaamte, werd onzeker, voelde me echt een nietsnut en zou nooit meer een normaal leven kunnen leiden.

Iemand die dichtbij mij stond zei “Als iemand het kan oplossen, ben jij het wel”
Hij geloofde in mij en ik wist dat hij gelijk had; dit gaf mij de hoop om niet op te geven; ik kan dit en sterker nog, ik ga hier nog beter uitkomen ook!

Ik wil die inspiratie zijn voor jou, want als ik het kan; kan JIJ het ook!

Ik wil vrouwen begeleiden naar financiële onafhankelijkheid en helpen in hun persoonlijke groei.
Vrouwen zijn prachtig als ze zelfverzekerd zijn en weer in controle over zichzelf.
Ik wil dat graag samen met jou doen en ik wil samenwerken aan een betere mindset.

Ik nodig je uit om mij te volgen via de social-media voor tips and tricks, maar als je tegen jezelf zegt: “Ik wil dat ook, kan je me helpen?” :Schrijf je dan in op mijn 1-op-1 coachingstraject. Dan help ik jou met jouw droom en jij met mijn droom. Meer vrouwen financieel vrijer en sterker maken!

Want 1 ding weet ik zeker…

Als ik het kan, kan jij het ook!

Heel veel liefs,

Melina van der Veen – Melikidis

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”672″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

website / blog ...