24 oktober tot 3 november 2024

Ontdek Jezelf in het Hart van Griekenland

Samen met Peter den Haring organiseer ik een 11-daagse retreat in het adembenemende Griekenland.
Deze bijzondere ervaring brengt diepe familieopstellingen samen met persoonlijke zelfontplooiing, omgeven door de betoverende achtergrond van Griekenlands rijke geschiedenis en cultuur. Ontdek jezelf opnieuw in een omgeving die zowel inspirerend als helend is.

 

Wat kun je verwachten?

  • Dagelijkse Familieopstellingen: Verken je familiedynamiek en ontdek verborgen patronen die je persoonlijke groei beïnvloeden.
  • Individuele Sessies & Trance Reizen: Persoonlijke begeleiding en diepe zelfverkenning.
  • Culturele Uitstapjes: We bezoeken de bijzondere stad Delphi en het oude Athene.
  • Exclusieve Verrassing: Een speciale afsluiting die we nog even geheim houden!

 

Familieopstellingen met Peter den Haring

Peter den Haring is een veelzijdige professional met ervaring in journalistiek, jongerenwerk en supervisie, waaronder een directeurschap bij jongerencentrum Het Paard van Troje. Zijn twee jaar in een Indiase ashram en werk bij de Stichting Preventie en Voorlichting Druggebruik vormden hem verder. Sinds 1987 is hij zelfstandig coach en therapeut, gespecialiseerd in aura lezen, hypnotherapie, Therapeutic Touch, Shiatsu en meer. Hij heeft zich toegelegd op het ondersteunen van overgevoelige personen en beoefent astrologie, waarbij hij zich verdiept heeft in de Chinese Quantum Core Method en Familie Opstellingen.

Als auteur heeft Peter meerdere boeken geschreven, waaronder ‘Het Domino-orakel’, ‘De Belofte’, en ‘Dikke Hans Leert Vliegen’. Hij heeft jarenlang boekrecensies verzorgd en schrijft voor diverse tijdschriften en zijn eigen internetperiodiek, TIJDGEEST MAGAZINE. Hij is een actieve Taoïst, vierschaakspeler en vader van vijf, met een breed interessegebied in spirituele tradities en orakelsystemen. Peter staat bekend om zijn creativiteit en onconventionele aanpak.

Voor wie is dit retreat?

Dit retreat is voor iedereen die zijn of haar pad van zelfontwikkeling wil verrijken en verdiepen.

Of je nu op zoek bent naar manieren om persoonlijke uitdagingen te overwinnen, je innerlijke kracht wilt ontdekken, of simpelweg nieuwsgierig bent naar alternatieve benaderingen van welzijn, dit retreat biedt een schat aan mogelijkheden.

De serene omgeving van Griekenland biedt een perfecte achtergrond voor reflectie en meditatie. De rijke cultuur en geschiedenis van het land voegen een extra dimensie toe aan de ervaring, waardoor je niet alleen leert en groeit op persoonlijk vlak, maar ook de kans krijgt om je te verdiepen in een fascinerende cultuur.

 

Jouw Investering

De kosten voor deze unieke ervaring bedragen € 1.850,- exclusief vlucht.

Dit is inclusief verblijf, excursies, ontbijt, avondmaaltijd, transfers, familieopstellingen, geld workshop, trance reizen, ceremonies, en individuele coaching.

Het retreat is van 24 oktober tot 3 november 2024.

 

Interesse? Neem Contact Op!

Voor meer informatie of om je aan te melden, neem contact op met Peter den Haring via e-mail info@peterdenharing.nl. Mis deze kans niet om jezelf opnieuw te ontdekken in een van de meest inspirerende omgevingen ter wereld.

website / blog ...